Competentiemeting

“Ken u zelf” schreven de oude Grieken al. Als je weet wie je bent en wat je kunt, is het gemakkelijk keuzes te maken. De kans op slagen groeit, terwijl de kans op foute stappen afneemt.

Een competentiemeting is een relatief goedkope manier om meer over jezelf te weten te komen. Het bevat een drietal psychologische testen die een beeld geven van jouw persoonlijkheid en een overzicht van sterke en minder sterke vaardigheden (competenties).

Een competentiemeting bestaat uit:

  • een telefonische intake waarin we samen vaststellen op welk niveau je de testen het beste kunt afleggen (je kunt dus testen of je een hoger niveau aankunt)..
  • Vervolgens krijgt je een set professionele online psychologische testen, waarin vastgesteld wordt wat jouw persoonlijkheid en wat jouw vaardigheden zijn  en waar je sterke en zwakke kanten liggen. Deze testen kan je thuis of op je werk op de computer maken.
  • Het uitgebreide rapport wordt je via de mail toegezonden.
  • Telefonisch bespreken we de testuitslagen en hoe deze geïnterpreteerd dienen te worden.
  • De prijs voor zo’n kort traject is voor particulieren € 350 inclusief BTW.
Mocht je interesse hebben in deze competentiemeting, stuur dan via de contactpagina een berichtje naar mij. Je kunt ook direct mailen: voortdurendtalent@gmail.com.