Volledig loopbaantraject

Ben je aan het twijfelen? Zit ik nog op de goede weg, is dit de juiste baan, werk ik bij de organisatie waar ik mij thuis voel?

Natuurlijk wil je hulp bij het vinden van antwoorden op die vragen. Als jij of jouw werkgever in jou willen investeren om grondig antwoord te kunnen vinden op deze vragen , dan is dit volledige loopbaantraject het juiste middel. Het bevat elementen van de competentiemeting maar heeft als meerwaarde een intensieve persoonlijke begeleiding.

  • Allereerst is er een intake waarin we samen vaststellen op welke vragen je antwoord wil vinden.
  • Vervolgens krijgt je een set professionele online psychologische testen, waarin vastgesteld wordt wat jouw persoonlijkheid en wat jouw vaardigheden zijn en waar je sterke en zwakke kanten liggen. Deze testen kan je thuis of op je werk op de computer maken.
  • Het uitgebreide rapport krijg je op papier uitgereikt en wordt ook digitaal via de mail toegezonden.
  • Samen bekijken we de de testuitslagen en hoe deze geïnterpreteerd dienen te worden. Bovendien proberen we de uitslagen te vertalen in praktische stappen.
  • In een tiental coachingsmomenten wordt je geholpen een keuze te maken voor jouw eigen toekomst en zoeken we samen uit hoe je jouw keuze in de praktijk kunt bereiken. daarbij hoort een uitgebreide scan van jouw C.V., jouw sollicitatiebrief, jouw netwerkmogelijkheden en de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van sociale media. De standaardtijd die voor een coachingsmoment staat is een uur, maar ik ben daar niet flauw in en als het nodig nemen we de tijd die nodig is! Dat is het voordeel van loopbaancoach die het belang van zijn cliënten voorop stelt!
  • De prijs voor het volledig traject is voor particulieren € 2.000 inclusief BTW.
Mocht je interesse hebben in dit volledige traject, stuur dan via de contactpagina een berichtje naar mij. Je kan ook een mailtje sturen: voortdurendtalent@gmail.com.