Loopbaanvragen

Heb je dat nu ook? Op een gegeven moment denk je: is dit nu wat ik werkelijk wil? Is dit nu het beroep waar ik ooit voor gekozen heb? Ga ik met meer energie naar huis dan dat ik vanmorgen gekomen ben? Of trekt dit werk nu juist alle energie uit mij weg?

Misschien ben je dan toe aan een update van jouw loopbaan. Waar ben je goed in, wat vind je leuk, waar word je gelukkig van, in welke omgeving, met wat voor collega’s en met ¬†wat voor een baas?

Ik had die vragen in ieder geval wel, dus ik heb gekozen voor een andere weg: als zelfstandig ondernemer anderen helpen te blijven werken in een functie die prettig is en waarin ze nuttig zijn. En wat ik kan, kan jij ook! Samen kunnen we die zoektocht aangaan.

Wat het oplevert? De ideale baan? Die kan ik je niet geven, maar wel voldoende inzicht in wie je bent, wat je kunt en wat je echt wilt. Afhankelijk van het pakket dat je afneemt is dat inzicht breder, krijg je leuke oefeningen en geeft het praktische hulp bij het vinden van die ideale baan. Op het einde van elk traject ontvang je van mij in ieder geval een handige rapportage waarin de antwoorden op jouw vragen nog eens netjes op een rijtje staan.