P&O-ondersteuning

Met een kleine dertig jaar ervaring op het gebied van Personeel en Organisatie in diverse functies en rollen bij diverse werkgevers, mag ik mij een ervaren P&O’er noemen. Die ervaring zet ik graag in om uw tijdelijke problemen op P&O-gebied te verhelpen. Dat kan ik doen als ZZP’er (VAR-WUO aanwezig) of in een detachings- of payrollconstructie.

Mijn specifieke ervaring ligt voornamelijk binnen de overheid. Gezien de afwijkende cultuur, politieke aansturing en rechtspositie is dat een sector waarin niet iedere P&O’er direct inzetbaar is. Ik ben dat wel! Met ervaring in o.a. diverse gemeenten, de politie en de brandweer (veiligheidsregio) ben ik direct en breed inzetbaar binnen de sector.

Als bijzondere projecten die ik succesvol heb afgesloten, kan ik noemen: de invoering van generieke functiehuizen, digitaliseringslagen binnen P&O, integriteitsbeleid, arbobeleid, stroomlijnen rechtsposities, samenwerkingsverbanden en reorganisaties.

Mocht u behoefte hebben aan een tijdelijk oplossing voor de invulling van uw P&O-afdeling, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek waarin we kunnen nagaan of ik die oplossing kan zijn. Mail mij: voortdurendtalent@gmail.com.