Welkom beste bezoeker

Fijn dat je me al gevonden hebt! Daarmee ben je sneller dan ik. Momenteel ben ik mijn bedrijf en deze site nog aan het opbouwen. Kijk zo nu en dan maar eens op deze site en zie hem groeien. Na de zomer kun je bij mij terecht voor loopbaancoaching of -advies. Mijn doelgroep zijn de vijftigplussers bij de overheid en non-profit. Nu al nieuwsgierig? Mail dan naar info@voortdurendtalent.nl, dan laat ik je alvast zien wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen.

6 thoughts on “Welkom beste bezoeker

 1. Proficiat, mooi dat het in de lucht is! Succes met het bouwen van de site!
  Groetjes Marijn

 2. Hoi Arnold,

  Mooie site. Ben benieuwd naar de teksten.
  Succes!

  groetjes Janneke

 3. Hallo Arnold,

  Wat een mooie site. Heel warm, persoonlijk en met je gebruikelijke humor!

  Veel succes in deze spannende, maar enerverende periode!

  Op een grandioos 2012!

  groeten Klarina Hogeling

 4. Arnold,
  bedankt voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren. Ik wens je veel succes met de opbouw en uitrol van je nieuwe bedrijf.
  groet,
  Ad van de Voort
  hoofd afdeling B.M.O.
  gemeente Gemert-Bakel

 5. Beste Arnold,
  Ik heb je leren kennen als een hoogwaardig, gedreven en betrokken professional met het vermogen om mensen in hun waarde te laten. Jij bent bij uitstek iemand die heel goed de rol van intermediair kunt vervullen tussen individu en organisatie. Met jouw expertise kun je individuen weer op het spoor zetten en in zichzelf laten geloven. Daar worden managers en organisaties ook beter van. Veel succes met de opbouw van je onderneming.
  Bert Goos
  Directeur Online Talentmanager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.